לןגן

לחמניות עם פירות יבשים יאמי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 04/07/2016 | 09:38
לחמניות עם  פירות יבשים   יאמי

תקציר המתכון: לחמניות עם בצק שמרים מתקתק טעים. בפנוכו פירות יבשים קצוצים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לחמניות בטעם מתקתק עם פירות יבשים

הסירופ

אופן הכנה

  1. להכנת בצק הלחמניות

  2. לערבב את החומרים במיקסר. ללוש 10 דקות. בלישה אחרונה לצרף את המלח.(לפי טעם)

  3. לתת לבצק השהייה של כ-שעה

  4. ליצור לחמניות ולמלא בפנוכו את הפירות היבשים

  5. להתפיח שוב כשעה בתבנית מרופדת בנייר אפיה

  6. להבריש את הלחמניות בביצה מקושקשת

  7. לשלוח לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות להזהבה יפה

  8. הזיגוג

  9. להרתיח על להבה נמוכה את המים והסוכר. 10 דקות. להוריד ולהוסיף תמצית ווניל איכותית. ברגע שהלחמניות יוצאות מהתנור מיד להבריש בסירופ