תקציר המתכון: שקשוקה. מיוחדת שנלווה אליה דג מעושן. המירקמים והטעמים יחודיים. טעמים של עוד.
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
להכנה
במחבת מטגנים קלות את חתיחות הדג ומניחים בצד.
במחבת נקי יוצקים שמן. למחבת שמים את הפלפלת החריפה עם השום. את הרסק העגבניות. והפלפלת המתוקה. מוסיפים 3/4 כוס מים ומבשלים בין 1/4 שעה ל-1/2 שעה
מוסיפים את הפלפל הירוק חריף
לתוך הסיר שמים את חצאי הדג
מבשלים 1/4 שעה
ולבסוף מוסיפים ביצים (פותחים בצלחת) ואחר לסיר של השקשוקה
5 דקות אחרונות של בישול מוסיפים קימל טחון
בתיאבון והנאה יאמייייייי