לןגן

פיצה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 03/07/2016 | 11:13
פיצה

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל חומרי הבצק, ומשמנים קערה ומניחים להתפחה למשך כשעה

  2. מורידים אוויר ומתפיחים עוד רבע שעה בערך

  3. מורחים חמאה על נייר אפייה, מרדדים את הבצק לעובי הרצוי

  4. מערבבים את חומרי המילוי, מורחים על הבצק ומתפיחים כחצי שעה

  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך 10 דקות