לןגן

סמבוסק

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 03/07/2016 | 10:06
סמבוסק

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק (כוס חד פעמי חם)

למילוי (גבינה)

למילוי (צימחוני)

אופן הכנה

  1. מעבדים את חומרי הבצק עד לקבלת תערובת אחידה, עוטפים במגבת ומניחים בצד לחצי שעה

  2. מורידים אוויר מהבצק, מכינים כדורים ומקמחים מעט (בערך 20 כדורים, תלוי בגודל שרוצים)

  3. מערבבים את המילוי הרצוי עד לקבלת לתערובת אחידה, פותחים כל כדור, ממלאים, סוגרים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה