דג אמנון אפוי בפסטו
מאת: יעל , פורסם: 01/07/2016 | 21:47
תקציר המתכון:
אהבה לפסטו :)
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: לא כשר,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
6 מנות דג פילה אמנון
-
1 כוס עלי בזיליקום טרי
-
רבע כוס שמן זית
-
2 יחידות שיני שום טרי
-
קורט - לפי הטעם מלח
-
רבע כוס צנוברים קלויים במחבת
אופן הכנה
-
מכינים את הרוטב במעבד מזון
-
ומצפים את הדגים
-
אפשר להכניס לתנור או לצלות על הגריל