לןגן

מאפה תפוחי עץ ואגסים עם ריבה

מאת: יעל , פורסם: 01/07/2016 | 21:40
מאפה  תפוחי עץ ואגסים עם ריבה

תקציר המתכון: אירוח בקלי קלות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 200 מעלות .

  2. פורסים לפרוסות דקות את התפוחים או האגסים

  3. מרדדים את הבצק וחותכים מלבנים

  4. שמים על כל מלבן כפית ריבה

  5. ומסדרים מניפה של תפוחים

  6. מפזרים סוכר לבן וקינמון .

  7. אופים כ- 20 דקות

  8. בהגשה מפזרים אבקת סוכר

  9. אוכלים מיד ....

  10. אוכלים באותו יום

  11. בתאבון ...