לןגן

ממולאים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 30/06/2016 | 22:01
ממולאים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לממולאים

רכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. להכנת המלית: מערבבים את כל המצרכים למילוי הפלפלים, הכרוב והבצל מתבלים וממלאים. 2הכנת הרוטב: מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות להיזהר לא לחרוך את השום כי אחרת מקבל טעם לואי. מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומערבבים, מוסיפים את המים והתבלינים מבשלים עד לרתיחה אפשר לטעום ולתקן תיבול, מנמיכים את הלהבה ומסדרים את ירקות הממולאים אם חסר מים מוסיפים, שמים צלחת מעל הממולאים מכסים מבשלים עד לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים על אש קטנה כשעה עד שעה וחצי.