לןגן

גלידוש

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 30/06/2016 | 20:09
גלידוש

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממיסים 2 שוקולד מריר עם כף שמן במיקרו בפולסים קצרים על מנת שהשוקולד לא ישרף

  2. בעזרת מברשת מצפים תבנית סיליקון ומכניסים למקפיא למשך 10 דקות

  3. כעבור 10 דקות מוציאים ומצפים שוב עם שוקולד ומכניסים חזרה למקפיא

  4. מקציפים 3 שמנת מתוקה עם פחית חלב מרוכז

  5. מורידים מההקצפה ומחלקים לכמות הרצויה לנו (חילקתי ל-5 קעריות)

  6. קערית 1: 10 טיפות תמצית קוקוס וחצי כוס קוקוס קלוי

  7. קערית 2: 10 טיפות תמצית שוקולד ושברי עוגיות אוראו

  8. קערית 3: 10 טיפות תמצית פיסטוק עם חצי כוס פיסטוק קלוי וטיפה צבע מאכל

  9. קערית 4: 10 טיפות תמצית תות עם טיפה צבע מאכל

  10. קערית 5: 10 טיפות תמצית שוקולד ושברי שוקולד מקופלת

  11. מכינים שכבות