לןגן

עוגת גבינה עם ציפוי שוקולד

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 30/06/2016 | 19:59
עוגת גבינה עם ציפוי שוקולד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה

לציפוי

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים עם 1 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב

  2. מוסיפים חלמונים בצורת עטיפה, 750 גרם גבינה לבנה, 1 גביע שמנת חמוצה, 2 סוכר וניל, 3 כפות קמח ו-3 כפות קורנפלור, לערבב הכל יחד בצורת עטיפה

  3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות ולאחר מכן מורידים את החום ל-180 מעלות וממשיכים לאפות למשך שעה בערך (לאחר שעה בודקים עם מקל שיפוד)

  4. ממיסים 100 גרם שוקולד חלב עם 4 כפות שמנת מתוקה (אפשר להמיס במיקרו), לערבב היטב ולשפוך על העוגה