לןגן

לחמניות פטריות. לאירוח מדהימות

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 30/06/2016 | 11:42
לחמניות   פטריות. לאירוח  מדהימות

תקציר המתכון: לחמניות המזכירות את הפטרייה. ניתן להקפיא אותם להרטיב במים ולהכניס לתנור אפיה (לא להיבהל) וראו איזה יופי הלחמנייה חוזרת לרכות חמה וטעימה מאוד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לחמניות פיטרייה

אופן הכנה

  1. להכנת בצק הלחמניות

  2. מאחדים כל החומרים. ויוצקים מים פושרים בהדרגה ליצירת בצק מעט דביק וחלק.

  3. מתפיחים להכפלת הנפח.

  4. מעבדים את הבצק היטב/ במיקסר

  5. יוצרים כדורים ומניחים בתוך תבניות סילקון. ששומנו היטב.

  6. מתפיחים שוב (לא להיבהל) התפיחה עולה למעלה.

  7. לצפות בביצה מקושקשת. ולפזר זרעי שומשום

  8. לשלוח לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות.

  9. הלחמניות מזהיבות יפה. להוציא מהתנור לקרר היטב ואחר לשלוף מתבניות הסלקון

  10. הערות

  11. לחמם תנור 1/2 שעה לפני כניסת הלחמניות לתנור

  12. לא לקמח את הבצק כשהוא דביק. לשמן ידיים. והיצירה תרוץ קדימה