לןגן

נשיקות בטעם שוקולד

מאת: לילך טייב, פורסם: 29/06/2016 | 23:38
נשיקות בטעם שוקולד

תקציר המתכון: נשיקות בטעם מפתיעה, אתם תאהבו אותם והילדים לא פחות מכם!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר קטן מחממים על אש בינונית את החלבונים עם הסוכר, מחממים תוך כדי עירבוב תמידי עד שהסוכר נמס בחלבונים. החלבונים צריכים ליהיות פושר-חם, כך שיהיה אפשר לגעת עם האצבע וזה לא חם מידי, בשלב הזה מסירים מהאש.

  2. מעבירים למיקסר ומקציפים לפחות 10 דקות, עד שמתקבל קצף לבן נוקשה ויציב מאוד.

  3. מחממים תנור ל-200 מעלות.

  4. מוסיפים את כפות הקקאו לקצף החלבונים ומערבבים בעדינות, עד שמתקבל צבע חום בהיר יפה.

  5. מעבירים את קצף החלבונים לשקית זילוף עם צנתר כוכב גדול ומזליפים נשיקות יפות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.

  6. מכניסים לתנור ומורידים את חום התנור ל-100 מעלות. אופים במשך שעה וחצי-שעתיים, עד שהנשיקות מתקשות.

  7. בהצלחה מלילך:)