לןגן

צ'ורוס במילוי שוקולד, ריבה ושוקולד לבן

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 29/06/2016 | 19:38
צ'ורוס במילוי שוקולד, ריבה ושוקולד לבן

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לצ'ורוס

למילוי

לקישוט

אופן הכנה

  1. בסיר ממיסים 100 גרם חמאה, כוס מים, רבע כוס סוכר וקורט מלח

  2. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים כוס וחצי קמח תופח ומערבבים מהר ומורידים מהגז

  3. שמים במיקסר עם וו גיטרה ולהבליע ביצה אחר ביצה עד 3 ביצים

  4. מעבירים את העיסה לשקית זילוף עם צנטר כוכב

  5. מחממים סיר רחב עם שמן ומטגנים

  6. לאחר הטיגון מזריקים שוקולד וריבה עם צנטר ארוך ופזרים אבקת סוכר