לןגן

מרק ירקות עשיר

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 29/06/2016 | 15:05

תקציר המתכון: בסד מתכון משפחתי

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רביכה

אופן הכנה

  1. בסד לשים בסיר שמן לחמם על אש קטנה מעט ולהוסיף את הגזר לערבב ולאדות עד שהשמן מקבל את צבע הגזר להוסיף את ה כרובית והבצל ועגבנייה להמשיך לאדות עד שהבצל מתרכך להוסיף את יתר החומרים להוסיף מלח ופלפל והמים להביא לרתיחה להנמיך את הלהבה ולבשל עד שכל הירקות מתרככים לטעום אם חסר מלח

  2. במחבת לשים את השמן והקמת לערבב מהר שלא ישרף ולהוסיף למרק לבשל עוד 5 דקות בהצלחה