לןגן

פאי לימון

מאת: Annaelle Chetrit, פורסם: 29/06/2016 | 10:25
פאי לימון

תקציר המתכון: פאי לימון

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לתחתית הפאי

מרכיבים למילוי

מרכיבים למרנג

אופן הכנה

  1. לתחתית הפאי - לערבב הכל. לתת מנוחה שעה במקרר. לשים על תבנית. לתנור על 180 עד שזה יהיה מוזהב קצת. זה גם מתקשה בחוץ.

  2. לקרם לימון - לערבב 3 ביצים + 150 גר סוכר. להוסיף כף גדולה קורנפלור. להוסיף מיץ של 4 לימונים לשים את הכל בסיר על אש בינונית עד שניהיה קרם.

  3. למרנג - להקציף את החלבונים (כשהם בטמפרטורת החדר ) ולקראת הסוף, להוסיף בהדרגה את הסוכר. להכניס לשקית זילוף ולזלף.