לןגן

בצק ספידי מעולה

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 28/06/2016 | 23:51
בצק ספידי  מעולה

תקציר המתכון: בצק המתאים עצמו למתוקים ומלוחים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בצק ספידי

המילוי

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק

  2. לערבב קמח ומים. להוסיף את השמן החם. ולערבב. להוסיף מלח לפי טעם.

  3. לתת לבצק 10 דקות מנוחה

  4. לפתוח את הבצק ולרדד לעלה דק

  5. למלא במה שחפצה נפשנו ולגלגל

  6. בתבנית מרופדת להניח את המאפים המוכנים

  7. לחמם תנור בחום 190 מעלות

  8. הכנת המילוי

  9. להזהיב את הבצל ולהוסיף בהדרגה את הפטריות להזהבה

  10. טונה לערבב עם החציל האפוי

  11. תפוחי אדמה להוסיף לקערת הטונה

  12. לערבב יחד כל החומרים. ולהוסיף שמיר קצוץ

  13. התבלינים

  14. כורכום

  15. קינמון

  16. לפזר את המילוי על העלה לגלגל לרולדה

  17. למרוח ביצה מקושקשת

  18. לפזר זרעי סומסום על הרולדה

  19. על תבנית מרופדת להניח את המאפים

  20. בתנור בחום 190 מעלות