תקציר המתכון: בצק המתאים עצמו למתוקים ומלוחים
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
הכנת הבצק
לערבב קמח ומים. להוסיף את השמן החם. ולערבב. להוסיף מלח לפי טעם.
לתת לבצק 10 דקות מנוחה
לפתוח את הבצק ולרדד לעלה דק
למלא במה שחפצה נפשנו ולגלגל
בתבנית מרופדת להניח את המאפים המוכנים
לחמם תנור בחום 190 מעלות
הכנת המילוי
להזהיב את הבצל ולהוסיף בהדרגה את הפטריות להזהבה
טונה לערבב עם החציל האפוי
תפוחי אדמה להוסיף לקערת הטונה
לערבב יחד כל החומרים. ולהוסיף שמיר קצוץ
התבלינים
כורכום
קינמון
לפזר את המילוי על העלה לגלגל לרולדה
למרוח ביצה מקושקשת
לפזר זרעי סומסום על הרולדה
על תבנית מרופדת להניח את המאפים
בתנור בחום 190 מעלות