לןגן

רוגעלך -ישר מהתנור

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 28/06/2016 | 23:51
רוגעלך -ישר מהתנור

תקציר המתכון: רוגעלך -ישר מהתנור😙

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. את המתכון הכנתי לפי העין!!

  2. הכמויות שרשמתי קרובות מאדד למה שאפיתי.

  3. כוס מדידה.

  4. לשים לב לנוזלים לא בבת אחת..

  5. להוסיף במידת הצורך מים לפי הבצק.

  6. בקערת המקסר קמח ,שמרים , סוכר להוסיף מעט מים. לערבב ולהוסיף ביצה ,חלב ,חמאה

  7. לתת למקסר לעבוד על מהירות איטית ולראות איך הבצק מתאחד ולהוסיף שוב מעט מים חלב ושמן לבסוף את המלח.

  8. ללוש מעט עם היד ולתת התפחה של כ 40 דק.

  9. מהבצק הכנתי עוגת צמה ותבנית רוגעלך.

  10. לחצות את הבצק ל 2

  11. לקמח מעט את המשטח ..לרדד לעלה לעיגול..דק יחסית . למרוח ממרח נוטלה שחומם מעט במיקרו...מעל לפזר קקאו וסוכר.

  12. לחתוך עם סכין או גלגלת פיצה את הבצק לרבעים ולחצות שוב למשולשים.

  13. כל משולש לגלגל ולהניח על נייר אפיה. להתפיח כ 10 דק למרןח בביצה ..אפשרי לפזר שומשום. תהנו הילה😙

  14. לאפות בתנור שחומם מראש 170-180 מע. עד שהם משחמים.

  15. למרוח מעל מי סוכר .