לןגן

בצק ספידי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 28/06/2016 | 14:11
בצק  ספידי

תקציר המתכון: בצק מתאים למליות מלוחות/ מתוקות מאוד.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת המילוי

  2. להזהיב בצל. להוסיף פטריות ולהמשיך להזהיב

  3. טונה לערבב עם החציל. האפוי

  4. תפוחי האדמה להוסיף לקערת הטונה

  5. לערבב יחד את כל המרכבים

  6. להוסיף שמיר קצוץ

  7. תבלינים להוסיף כורכום וקינמון

  8. לפזר את התערובת על העלה ולגלגל לרולדה

  9. למרוח על המאפה ביצה מקושקשת

  10. לפזר זרעי סומסום

  11. לשלוח לתנור אפיה בחום 190 מעלות