לןגן

פטאי עוף

מאת: איטל חלילי, פורסם: 28/06/2016 | 12:00
פטאי עוף

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך ירקות גזר פלפל צהוב ואדום סלרי לקוביות כרוב לרוצועות דקות ותירס לשטוף היטב להניח בצד לטגן 4 שיני שום קצוצים 2 כפות ג'ינג'ר מגורד ובצל סגול ולהוסיף קוביות של חזה עוף קטנים

  2. לטגן ולהוסיף את הירקות לטבל בסילאן וסויה מלח וטיפה אבקת מרק עוף לאחר הבישול לחמם בסיר נפרד נודלס במים רותחים או אטריות אורז לבשל כ5 דקות עד לריכוך לסנן ולהעביר ללקט הירקות לערבב עם שתי כפות גדולות היטב לשים בקופסא ולפזר בוטנים גרוסים ובצל ירוק קצוץ בתאבון

  3. להוסיף לקראת סוף הבישול 2 ביצים לחכות כחצי שניה ולערבב זה מחבר בין הטעמים