לןגן

בצק ספידי

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 27/06/2016 | 16:39
בצק ספידי

תקציר המתכון: הבצק מתאים למליות מלוחות / מתוקות מאוד טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הבצק

  2. 1. לערבב קמח ומים. ואחר להוסיף את השמן החם.

  3. לערבב להוסיף מלח לפי טעם

  4. לתת לבצק לנוח 10 דקות.

  5. לפתוח את הבצק ולרדד לעלה דק.

  6. למלא במה שאוהבים. לגלגל ולהניח על תבנית מרופדת

  7. לתנור שחומם מראש לחום 190 מעלות

  8. להכנת המילויי

  9. להזהיב בצל ולהוסיף את הפטריות. להמשיך להזהיב

  10. טונה לערבב עם החציל האפוי

  11. תפוחי אדמה להוסיף לקערת הטונה

  12. לערבב ביחד את כל המרכבים

  13. לקערה להוסיף שמיר קצוץ

  14. תבלינים

  15. כורכום

  16. קינמון

  17. מלח

  18. הקישוט

  19. ביצה מקושקשת

  20. זרעי שומשום

  21. באהבה ג"וליאנה