לןגן

קציצות תפוחי אדמה וטונה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 27/06/2016 | 14:46
קציצות תפוחי אדמה וטונה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לפני טיגון

אופן הכנה

  1. בקערה מרתיחים 7 תפוחי אדמה ומועכים לפירה

  2. מעבירים לקערה ומוסיפים חבילה פטרוזיליה קצוצה, 4 שיני שום טרי וקצוץ, 2 קופסאות טונה אחרי סינון, 3 ביצים, כפית מלח, כפית שטוחה פלפל שחור וחצי כפית בהרט או ראס אל חנות

  3. מערבבים היטב עם היד, מכינים קציצות (יש אפשרות לקחת עיסה גדולה ביד, לפתוח על כף היד, להכניס ביצה קשה ולסגור, לתבול בביצה ופירורי לחם ולטגן - לא חובה), תובלים בביצה ופירורי לחם ומטגנים (אפשר גם בתנור רק שיוצא מעט יבש בהתזת שמן זית)