לןגן

עוגת כרוב

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 27/06/2016 | 14:36
עוגת כרוב

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רוטב עגבניות (לא חובה)

אופן הכנה

  1. חותכים לקוביות את הבצל, הקישוא, הגזר, תפוח האדמה, הבטטה, הגמבה והפלפלים, מטגנים בסיר עם מעט שמן ומאדים כ-20 דקות

  2. מוסיפים כפית מלח, כפית פלפל שחור וכפית קארי

  3. שוטפים היטב 3 כוסות אורז ומכניסים לסיר עם הירקות

  4. מטגנים קל, מוסיפים 4 וחצי כוסות מים עד לבישול מלא

  5. מרתיכים עלי כרוב שלמים כ-10 דקות עם מים ופרוסות לימון וכפית קארי ומסדרים בתבנית שרוצים, ממלאים וסוגרים עם עלי כרוב נוספים

  6. מכינים את רוטב העגבניות: מטגנים בצל חתוך עד השכמה ומוסיפים כף פפריקה ו-3 עגבניות טריות ושופכים על הכרוב (לא חובה)

  7. מכניסים לתנור לחצי שעה