קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
חותכים לקוביות את הבצל, הקישוא, הגזר, תפוח האדמה, הבטטה, הגמבה והפלפלים, מטגנים בסיר עם מעט שמן ומאדים כ-20 דקות
מוסיפים כפית מלח, כפית פלפל שחור וכפית קארי
שוטפים היטב 3 כוסות אורז ומכניסים לסיר עם הירקות
מטגנים קל, מוסיפים 4 וחצי כוסות מים עד לבישול מלא
מרתיכים עלי כרוב שלמים כ-10 דקות עם מים ופרוסות לימון וכפית קארי ומסדרים בתבנית שרוצים, ממלאים וסוגרים עם עלי כרוב נוספים
מכינים את רוטב העגבניות: מטגנים בצל חתוך עד השכמה ומוסיפים כף פפריקה ו-3 עגבניות טריות ושופכים על הכרוב (לא חובה)
מכניסים לתנור לחצי שעה