לןגן

קציצות בשר עטופות בפרוסות קישואים

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 25/06/2016 | 22:55

תקציר המתכון: בסד מתכון שהוצג ברשת עם שינוי קל

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מעטפת

קציצות

רוטב

אופן הכנה

  1. הכנת הקישואים לשים בסיר מים ומלח ולהביא לרתיחה לשטוף ולפרוס את הקישואים דק ולהכניס למים ל -3 דקות להוציא למסננת ולקרר

  2. קציצות לערבב את כל החומרים לחמם שמן במחבת ליצור קציצות קטנות ולטגן

  3. להניח על נייר אפייה פרוסת קישואים ועלייה עוד פרוסה בהצלבה להניח על זה קציצה שטיגנו לקפל את הקישוא קדם את העליון ואז את התחתון

  4. בתבנית להניח את הקציצות העטופות עם הקישוא להוסיף 2 כפות גדושות רסק עגבניות שערבבנו עם כוס מים מלח פלפל שחור להכניס לתנור לחצי שעה להגיש עם אורז לבן