לןגן

דג מושט מרוקאי

מאת: Ruth Buchbut, פורסם: 23/06/2016 | 22:15
דג מושט מרוקאי

תקציר המתכון: הדגים הכי טעימים שיש

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 3 גזרים 3 פלפל אדום מתוק 1 פלפל ירוק חריף ראש שיני שום צרור קוסברה 10 עגבניות שרי אדום חצויות לשניים את הגזרים והפלפלים לחתוך לרצועות ולשים בסיר רחב ושטוח. מעל לשים את העגבניות שרי 2 כוסות גרגירי חומוס של סנפרוסט וחצי צרור קוסברה קצוצה. מעל לשים 3 פלחי לימון ללא קליפה להוסיף חצי כוס שמן ולטגן מעט. לאחר טיגון קל להוסיף כחצי כוס מים ולהביא לרתיחה. להוסים את התבלינים ולבשל עד שהגזר כמעט מבושל. בשלב זה להוסיף פילטים של דג מושט אחד לצד השני ולבשל כשעה ללא מכסהכרבע שעה לפני סיום הבישול להוסיף חצי צרור כוסברה קצוצה. בסיום הבישול הרוטב צריך להיות סמיך. בתיאבון!