לןגן

עוגת גבינה

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 23/06/2016 | 18:00
עוגת גבינה

תקציר המתכון: עוגה רכה טעימה ולא מאכזבת..

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תחתית

אופן הכנה

  1. עוגת גבינה 2 גבינה 5% 500 גר 1 גבינת שמנת של טוב טעם שמנת של פעם 1 4 כפות קורנפלור 2 כפות קמח רגיל מנופה גרידת תפוז או לימון 6 בצים מופרדות 1 ורבע כוס סוכר 2 כפות אינסטנט וניל תחתית 1 שרוול ביסווטים 50 גרם חמאה לערבב לשטח בסיר ז'חנון או תבנית 24 להכניס למקפיא ל רבע שעה.לרפד בתחתית נייר אפיה משומן עם מעט חמאה מומסת וכן בכול הדפנות . להקציף 6 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף קטיפתי לא לקצף נוקשה מידי .. לערבב את שאר החומרים ולהתחיל להבליע את הקצף במילמעלה למטה עם מרית להוציא מהמקפיא את התבנית לשפוך מעל הכול ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל 15 דקות ראשונות ואז להוריד ל160 מעלות לעוד שעה בערך.לשים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים שיוצרו אדים.לכבות ולהשאיר לצינון לפחות שעתיים ואז להוציא אותה ולישלוף את הנייר מהדפנות אפשר להשאיר אותה כמו שהיא או לצפות בשמנת מתוקה או באוכמניות או בריבת חלב ...בהצלחה אורה....