קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מערבבים את חומרי המילוי היטב
משמנים עלי פילו במעט שמן, להניח עלה בתבנית ולמלא בגבינה, שוב להוסיף דף ולמלא ולחזור על אותה הפעולה פעם נוספת
מכינים מסגרת: נניח דף משומן, נמלא בגבינה ונקווץ כמו קורדיון ונשים מסביב כמסגרת
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-15 דקות
מקררים ומפזרים אבקת סוכר, אפשר לקשט עם קצפת (להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל וכוס חלב)