לןגן

כוסות יוגורט ומנגו

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 23/06/2016 | 14:54
כוסות יוגורט ומנגו

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקרם יוגורט

רוטב מנגו

רוטב פירות יער

אופן הכנה

  1. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה והיוגורט

  2. כשמתקבלת קצפת אוורירית, מוסיפים את אבקת הסוכר והתמצית וניל וממשיכים להקציף עוד כדקה (אפשר להתחיל עם 50 גרם אבקת סוכר ולהוסיף באיטיות לפי הצורך, ניתן גם להוסיף יותר מ-100 גרם למי שאוהב מתוק יותר אך יש לשים לב שטעם החמיצות של היוגורט לא מתפספס)

  3. מעבירים את התערובת לכוסות ומכניסים למקרר

  4. רוטב מנגו: מפשירים קופסת רכז מנגו של פריגת במקרר, מעבירים לכוס גבוהה ומערבבים בפולסים באמצעות בלנדר מוט

  5. רוטב פירות יער: מעבירים כמות רצויה של פירות יער קפואים לקערה, מפזרים מעט אבקת סוכר ומשרים כחצי שעה - שעה (פירות היער יגירו נוזלים שישמשו כרוטב)

  6. מכינים את הרוטב הרצוי ומוזגים כף בכל כוס (רצוי כמה שיותר סמוך להגשה)