לןגן

מאפה ממולא בבשר

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 23/06/2016 | 14:08
מאפה ממולא בבשר

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצלים לחתיכות קטנות ומטגנים עד השחמה

  2. מוסיפים את הבשר הטחון, כפית מלח וכפית פלפל שחור וממשיכים לטגן עד שהבשר מוכן

  3. לוקחים עלי פילו, מורחים שמן ומתחילים לגלגל מהאמצע בתנועות סיבוביות עד למראה חור קטן וממלאים בבשר

  4. סוגרים עם עודף הבצק ולהפוך

  5. מניחים בתבנית עם נייר אפייה, מברישים חלמון ושומשום על המאפים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10 דקות או עד להזהבה