לןגן

פרגיות במרינדה משגעת!

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 22/06/2016 | 22:35
פרגיות במרינדה משגעת!

תקציר המתכון: פרגיות במרינדה ביתית משגעת לצד סלט פסטה וברוקולי... פשוט מושלם!!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

להכנת הפרגיות -

להכנת הברוקולי -

להכנת הסלט פסטה -

לתיבול הסלט פסטה -

אופן הכנה

  1. להכנת הפרגיות - בקערה גדולה לשים רבע כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית כורכום, רבע כוס לימון ו- 5 כפות שמן - לערבב היטב ואז להכניס את הפרגיות כך שהמרינדה תכסה אותן. להשרות את הפרגיות במרינדה למשך 30 דקות ולטגן במחבת עם 3 כפות שמן.

  2. להכנת ברוקולי מאודה בתנור - לפרק את הברוקולי לפרחים , לשטוף היטב ולתבל במעט מלח, פלפל שחור, 2 כפות מיץ לימון, 2 שיני שום כתושות , 2 כפות שמן וחצי כוס מים - לכסות בנייר כסף ולהכניס לתחתית התנור למשך 5 דקות על חום של 250 מעלות ולהוציא

  3. להכנת הסלט פסטה - לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן. בזמן שהפסטה מתבשלת והברוקולי בתנור לחתוך את שאר הירקות לרצועות דקות, שני שיני שום לכתוש ואת התירס הגמדי לחתוך בחצי לרוחב. בקערה גדולה לתבל ולערבב את כל הירקות - רבע כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, רבע כפית אורגנו, מיץ סחוט מלימון שלם ו-4 כפות שמן זית. להוסיף את הפסטה , לערבב הכל יחד ולתקן תיבול לפי הטעם.

  4. בתאבון :)