לןגן

פיצה טורטייה

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 22/06/2016 | 21:42
פיצה טורטייה

תקציר המתכון: פיצה-טורטייה במינימום זמן הכנה ומקסימום טעם מושלםםם !!

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בנוסף -

גבינה ותוספות -

להכנת רוטב העגבניות -

אופן הכנה

  1. להכניס למחבת את העגבניות, השום והפלפל החריף (מי שאוהב) ולמעוך כמו מטבוחה, על אש גבוהה. אחרי 10 דקות לשים רבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ומי שאוהב יכול להוסיף רבע כפית אורגנו. לערבב הכל , לכבות את האש ולתת לרוטב להתקרר מעט לפני שמניחים אותו על הטורטייה.

  2. את הטורטייה לחמם בתנור על 180 מעלות למשך 2-3 דקות.

  3. להוציא את הטורטייה , למרוח מהרוטב עגבניות, לפזר מעט זיתים (או כל תוספת אחרת שאוהבים) ומעל לפזר את הגבינה הצהובה המגורדת.

  4. להכניס לתנור למשך 7-10 דקות על 200 מעלות (תלוי בתנור).

  5. להגיש חם ובתאבון!