לןגן

ספגטי בולונז

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 22/06/2016 | 14:13
ספגטי בולונז

תקציר המתכון: הרגשה כמו באיטליה ...

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רוטב

מילו בשר

אופן הכנה

  1. ספגטי בולונז להרתיח ספגטי מיספר 7 או מה שתחליטו לפי הוראות יצרן ולסנן. לתערובת הבשר בשר טחון בצל מלח פלפל שחור גרוס פפריקה נגיעה מעט שמן רוטב הפסטה לטגן בצל עד אזהבה עם שמן להוסיף שום כתוש עגבניות מגורדות סויה מלח פלפל שחור גרוס רסק עגבניות פפריקה מרק עוף מים לערבב ולצמצם רוטב להכניס את הפסטה לרוטב לערבב ולשים את הבשר המטוגן מעל לא היו לי צנוברים אז פיזרתי מעט שקדים מולבנים בהצלחה אורה...