לןגן

תחתיות ארטישוק ממולאות בשר

מאת: לילך טייב, פורסם: 21/06/2016 | 23:26
תחתיות ארטישוק ממולאות בשר

תקציר המתכון: מתכון מבית אמא

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. בתוך קערה בינונית שמים את הבשר הטחון עם שאר המרכיבים והתיבול, מערבבים הכל יחד לעיסה אחת.

  2. יוצרים מעיסת הבשר כדורים עם כפות הידיים, וממלאים איתם את תחתיות הארטישוק.

  3. לרוטב: בתוך סיר רחב, מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים טיבול ומערבבים, מסדרים יפה מעל את תחתיות הארטישוק הממולאים ומוסיפים לסיר מים עד לגובה הקציצות.

  4. מבשלים במשך כחצי שעה עד שרואים שהקציצות מוכנות.