תקציר המתכון: סלט פלפלים חריף בנוסח מרוקאי - חובה בכל שולחן , משדרג את הארוחה פלאים :)
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
על אש גבוהה לשרוף את הפלפלים הצבעוניים ואת הפלפלים החריפים כ-3 דקות מכל צד. להוריד מהאש, לקרר מעט ולאחר שהתקררו לקלף אותם ולחתוך לרצועות דקות. לתבל במלח, שיני שום קצוצות ושמן. לערבב היטב ולשמור במקרר עד 5 ימים. * כדי לשבור את החריפות ניתן להוסיף 2 כפות חומץ או מעט לימון.
את הסלט הזה ניתן להכין במגוון דרכים - ניתן להחליף את צבעי הפלפלים (הכוונה לפלפל האדום, הכתום והגמבה הירוקה) , אפשרי לאפות או לטגן את הפלפלים - אם אתם מטגנים תעשו בהם חורים עם מזלג ואז תכניסו לשמן חם, וניתן להשאיר את הפלפלים החריפים שלמים ולחתוך רק את הפלפלים הצבעוניים.