לןגן

סלט פלפלים מושלם!!

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 21/06/2016 | 23:14
סלט פלפלים מושלם!!

תקציר המתכון: סלט פלפלים חריף בנוסח מרוקאי - חובה בכל שולחן , משדרג את הארוחה פלאים :)

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. על אש גבוהה לשרוף את הפלפלים הצבעוניים ואת הפלפלים החריפים כ-3 דקות מכל צד. להוריד מהאש, לקרר מעט ולאחר שהתקררו לקלף אותם ולחתוך לרצועות דקות. לתבל במלח, שיני שום קצוצות ושמן. לערבב היטב ולשמור במקרר עד 5 ימים. * כדי לשבור את החריפות ניתן להוסיף 2 כפות חומץ או מעט לימון.

  2. את הסלט הזה ניתן להכין במגוון דרכים - ניתן להחליף את צבעי הפלפלים (הכוונה לפלפל האדום, הכתום והגמבה הירוקה) , אפשרי לאפות או לטגן את הפלפלים - אם אתם מטגנים תעשו בהם חורים עם מזלג ואז תכניסו לשמן חם, וניתן להשאיר את הפלפלים החריפים שלמים ולחתוך רק את הפלפלים הצבעוניים.