תקציר המתכון: לחם בריאותי קליל אוורירי ללא שמרים הלחם במירקמו דומה ללחם שחור. מתכון מקורי שלי
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
להכנת הלחם
לערבב את הנוזלים. ביצים טחינה גולמית.
מערבבים את היבשים. הקמחים עם האפיה . זרעי ינסון. אגוזים קצוצים.
מאחדים את התערובות. יחד ויוצקים לתבנית אינגלש מרופדת בנייר אפיה
שולחים לתנור שחומם מראש לחום 165-170 מעלות. שיטת קיסם יבש
הלחם חם פורסים לפרוסות. ושומרים במקפיא ומדי פעם מחממים. הלחם ניחטף