לןגן

לחם בריאותי עם טחינה ואגוזים

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 21/06/2016 | 17:36
לחם בריאותי  עם טחינה  ואגוזים

תקציר המתכון: לחם בריאותי קליל אוורירי ללא שמרים הלחם במירקמו דומה ללחם שחור. מתכון מקורי שלי

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לחם המצאה נהדרת וטעימה שלי

אופן הכנה

  1. להכנת הלחם

  2. לערבב את הנוזלים. ביצים טחינה גולמית.

  3. מערבבים את היבשים. הקמחים עם האפיה . זרעי ינסון. אגוזים קצוצים.

  4. מאחדים את התערובות. יחד ויוצקים לתבנית אינגלש מרופדת בנייר אפיה

  5. שולחים לתנור שחומם מראש לחום 165-170 מעלות. שיטת קיסם יבש

  6. הלחם חם פורסים לפרוסות. ושומרים במקפיא ומדי פעם מחממים. הלחם ניחטף