לןגן

שניצל בציפוי שומשום

מאת: לילך טייב, פורסם: 21/06/2016 | 00:00
שניצל בציפוי שומשום

תקציר המתכון: ציפוי השומשום בריא יותר, טעים לא פחות מפרורי הלחם וזהו תחליף נהדר למי שרגיש לגלוטן.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים ומנקים את חזה העוף משומנים ועצמות מיותרות. מתבלים במלח ,פלפל שחור והשום הכתוש ומערבבים היטב.

  2. בקערית אחת שמים את הביצים וטורפים אותם טוב. בקערית שניה שמים את השומשום.

  3. מחממים שמן במחבת עמוקה. חותכים את חזה העוף לגודל שרוצים, דופקים מעט עם פטיש מטבח - כדי שעובי השניצלים יהיה שטוח ואחיד. טובלים את השניצלים בביצים הטרופות ולאחר מכן טובלים בשומשום משני הצדדים. מטגנים עד להזהבה קלה מכל צג.