לןגן

חצילים ממולאים בשר טחון

מאת: Sari Noy, פורסם: 20/06/2016 | 23:16
חצילים ממולאים בשר טחון

תקציר המתכון: מנה טעימה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים למילוי

רכיבים לרוטב עגבניות

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הבשר טחון ומוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים טוב.

  2. ממלאים את פרוסות החצילים במילוי הבשר ומהדקים. מסדרים בתבנית את החצילים הממולאים.

  3. מכינים רוטב עגבניות - שמים בקערה 5-6 כפות רסק עגבניות 6-7 כוסות מים חמים מתבלים במלח,פלפל שחור, 1 כף פפריקה מתוקה,1 כפית כורכום,2-3 שיני שום כתושים ומערבבים. שופכים מעל החצילים את הרוטב ומפזרים מעל עלי סלרי ופטרוזיליה קצוצים.

  4. עוטפים בנייר כסף את התבנית ומכניסים לתנור חם 190 מעלות ואופים כשעה עד שמוכן.