לןגן

סירות חצילים עם ירקות ועשבי תיבול בתוספת טחינה

מאת: לילך טייב, פורסם: 19/06/2016 | 15:15
סירות חצילים עם ירקות ועשבי תיבול בתוספת טחינה

תקציר המתכון: במילה אחת - יאמי!

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים את החצילים וחוצים אותם לאורכם.

  2. בקערה קטנה מערבבים יחד את הירקות החתוכים ועשבי התיבול כולל השום הכתוש, מעררבים הכל היטב. מפזרים יפה מעל סירות החצילים.

  3. שופכים מעט שמן זית מעל הסירות עם הירקות ומפזרים מעט מלח מעל הכל.

  4. מכניסים לתנור לחום בינוני, 180 מעלות, למשך כ-40 דקות, עד שמזהיב.

  5. מוציאים ומצננים. מפזרים בצורה יפה מעט טחינה מעל הסירות והירקות ומגישים.

  6. *למתכון לטחינה מתובלת וטעימה ניתן לצפות במתכון לטחינה ירוקה שנימצאת בספר המתכונים שלי בקטגוריית סלטים. בהצלחה לילך:)