בצק ספידי
מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 19/06/2016 | 14:18
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
לבצק
-
כוס שמן
-
כף שטוחה מלח
-
4 כוסות קמח
-
כוס מים חמימים
למילוי א'
-
קורט מלח
-
קוביה גבינה בולגרית
-
חצי כוס קשקבל מגורד
-
1 ביצה
-
2 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה
למילוי ב'
-
גבינה צפתית
-
גבינה נפוליאון
-
גבינה צהובה
למילוי ג' (במאפה עגול)
-
חצילים מטוגנים
-
שום
-
מלח
-
פלפל שחור
-
מיץ מרבע לימון
-
בוטנים קלויים
אופן הכנה
-
מעבדים את חומרי הבצק
-
ממלאים במילוי הרצוי
-
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה