לןגן

לחם שום ופטרוזיליה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 19/06/2016 | 12:38
לחם שום ופטרוזיליה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את הקמח, השמרים, הסוכר, השמן, המים והמלח (בסוף) ומעבדים לבצק, מניחים בצד להתפחה למשך שעה

  2. מחלקים את הבצק לכדורים, מסדרים בתבנית ומתפיחים שוב

  3. מערבבים רבע כוס שמן זית, כפית מלח ו 6-7 שיני שום כתושות

  4. מורחים על הלחמניות ומפזרים פטרוזיליה

  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה