לןגן

קובנה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 19/06/2016 | 12:33
קובנה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תוספות

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק, מערבבים את כל החומרים חוץ מהמחמאה (אם צריך עוד קמח אפשר להוסיף מעט)

  2. מעבדים לבצק ומניחים בצד להפתחה למשך שעה

  3. מוציאים אוויר ומחלקים את הבצק ל-10 כדורים בערך

  4. פותחים כל כדור בעזרת הידיים, מורחים מחמאה ולקפל חצי לצד ימין וחצי לצד שמאל לכיוון האמצע ולגלגל

  5. להניח בצד ולהתפיח שוב כחצי שעה

  6. לסדר את הקובנה בסיר ולהכניס לתנור על חום נמוך (פלטת שבת)