לןגן

עוגת סברינה

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 19/06/2016 | 12:18
עוגת סברינה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה (מדוד עם כוס חד פעמי קר)

לסירופ (מדוד עם כוס חד פעמי קר)

לציפוי

אופן הכנה

  1. בתוך סיר קטן מרתיחים את הסוכר עם המים ובקבוקי הרום, מבשלים 10 דקות ומורידים מהגז

  2. מקציפים במיקסר את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב

  3. מורידים את דרגת המהירות של המיקסר למהירות נמוכה, מוסיפים חלמונים, קמח אסם, 5 כפות סולת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות

  4. מוציאים את העוגה מהתנור, מחוררים עם מקל שיפוד ושופכים את הסירופ על העוגה, ממתינים עד שהעוגה תתקרר

  5. מקציפים 2 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ומצפים את העוגה כאשר היא קרה ומקשטים