לןגן

פחזניות מאפים אלגנטיים אלה הינם הקינוח המושלם לארוחת ערב חגיגית

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 18/06/2016 | 14:41
פחזניות   מאפים אלגנטיים אלה  הינם הקינוח המושלם לארוחת  ערב חגיגית

תקציר המתכון: הפחזניות מתאימות למליות מתוקות או מלוחות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תבנית שטוחה מרופדת בנייר אפיה

  2. להכנה

  3. 1. בסיר שמים את המים. החמאה. המלח והסוכר. ומבשלים עד שהחמאה תימס. מסירים מהאש . בוחשים פנימה את הקמח א. אפיה ומצננים 7 דקות

  4. 2. מעבירים התערובת לקערת המערבל. מערבלים במהירות מרבית. מוסיפים את הביצים אחת להטמעתה ואחר עוד אחת להטמעתה. וכך השאר. וממשיכים לערבל כ-10 דקות. לבלילה חלקה. מניחים לשעה.

  5. 3. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם צנתר חלק ורחב. ומזלפים במרווחים. אופים 5-10 דקות וממלאים במלית הרצויה

  6. שלב 3

  7. הקרם

  8. 11/3 כוסות חלב

  9. 1 שקית אינסטנט פודינג ווניל

  10. 2 מיכלים שמנת מתוקה צימחית יותר טעימה

  11. כפית סוכר

  12. 1 שקית סוכר ווניל

  13. מספר טיפות תמצית וניל איכותית

  14. להכנת הקרם

  15. 1. טורפים בקערה את החלב עם הפודינג

  16. 2. מקציפים בקערה נפרדת מיכל שמנת מתוקה צמחית אחד לקצפת נוקשה. וטורפים לתוכו את תערובת החלב.

  17. 3. מקציפים את השמנת הנותרת ובזיגוג מוסיפים תמצית ווניל . עם הסוכר וסוכר-הווניל. ומקפלים אל התערובת. לקרם וניל קליל טעים מאוד ממני אליכם באהבה