לןגן

פחזניות במילוי קרם שוקלד

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 17/06/2016 | 22:11
פחזניות  במילוי  קרם שוקלד

תקציר המתכון: מאפים אלגנטיים אלה עם מילוי שוקלד עשיר. הנם הקינוח המושלם לארוחת ערב חגיגי

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פחזניות במילוי קרם פטיסיר בטעם שוקולד מאפים אלגנטיים אלה הנם הקינוח המושלם לארוחת ערב חגיגית החומרים לפחזניות 11/4 כוסות מים 200 גרם חמאה קורט מלח קורט סוכר 2 כוסות קמח 1/4 כפית אבקת אפיה 6 ביצים להכנת הפחזניות 1. שמים בסיר את המים. החמאה. המלח והסוכר. ומבשלים עד שהחמאה תימס. מסירים מהאש. בוחשים פנימה את הקמח ואבקת אפיה. ומצננים 7 דקות. 2. מעבירים את התערובת לקערת המיקסר. מערבלים במהירות מרבית. מוסיפים את הביצים וממשיכים חערבל כ-10 דקות. לבלילה חלקה. מניחים לשעה. 3. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם צנתר חלק ורחב/ דוגמה. ומזלפים במרווחים גדולים. אופים 5-10 דקות וממלאים במלית הרצויה ניתן למלא במה שרוצים ואוהבים