לןגן

סלט פסטה קר

מאת: ליאן גיזלס, פורסם: 17/06/2016 | 21:17

תקציר המתכון: הסלט פשוט, קליל וממש ממש טעים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה במים עם מעט שמן ומלח. כשהפסטה מוכנה-מסננים, שוטפים במים קרים ומזלפים מעט שמן זית. מערבבים מעט על מנת ששמן הזית יעטוף את כל הפסטה והיא לא תידבק. מעבירים לקערה ומוסיפים פסטו, ממרח עגבניות מיובשות, רוטב שום וזיתים שחורים.