לןגן

עוגת נקטרינות הפוכה עם קצפת

מאת: יעל , פורסם: 17/06/2016 | 16:58
עוגת נקטרינות הפוכה עם קצפת

תקציר המתכון: נשארו לי כמה נקטרינות :)

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בסיס העוגה

תחתית

קצפת

סירופ

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות

  2. בתבנית מסדריפ פרוסות נקטרינה

  3. ושופכים את החמאה ומפזרים סוכר חום וקינמון

  4. במקסר , מקציפים את הביצים עם הסוכר

  5. מוסיפים את החמאה ויתר החומרים

  6. את הקמח ואבקת אפיה מקפלים פנימה

  7. את הבלילה שופכים מעל הנקטרינות , ואופים

  8. כשהעוגה מוכנה , נשים את סירופ המייפל

  9. נכין את הקצפת במקסר

  10. ונזלף מעל העוגה ונגיש צונן