לןגן

עוגיות בור

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 17/06/2016 | 16:17
עוגיות בור

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ומניחים בצד למנוחה כ-10 דקות

  2. מחלקים את הבצק לכדורים קטנים, בכל כדור מכניסים את הבוהן ויוצרים בור

  3. לאחר שהן מוכנות מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-10 דקות

  4. מוציאים, ומכניסים שוב (בזהירות רבה) את הבוהן, מכניסים שוב לתנור למספר דקות עד לצבע יפה

  5. מוציאים מהתנור ולאחר שהתקררו, ממלאים את הבור בשוקולד/ריבה/ממרח חלווה או כל ממרח אחר שאוהבים