פשטידת גבינות ואיטריות
מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 17/06/2016 | 16:00
קטגוריה: פשטידות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
חצי חבילה איטריות למרק (להרתיח לפי הוראות יצרן)
-
1 גבינה לבנה 5%
-
1 קוטג'
-
מעט גבינה צהובה מגורדת
-
כוס זיתים שחורים חתוכים או תירס
-
100 גרם בולגרית מפוררת
-
100 גרם צפתית מפוררת
-
3 ביצים
-
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה
-
מכינים את האיטריות לפי הוראות יצרן, מסננים ושופכים לקערה
-
מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית עם צורה
-
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 40 דקות