לןגן

גביניות מתוקות

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 17/06/2016 | 15:55
גביניות מתוקות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

לפני האפייה

אופן הכנה

  1. לשים את כל חומרי הבצק ומוסיפים חמאה רכה, ממשיכים ללוש לבצק רך וגמיש, מתפיחים לילה במקרר, בבוקר מכינים צורות, מתפיחים פעם שניה

  2. מערבבים את כל חומרי המילוי

  3. ממלאים, סוגרים, מברישים ביצה ואופים ב-180 מעלות למשך 10-15 דקות בערך