לןגן

עוגת שמנת

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 17/06/2016 | 15:47
עוגת שמנת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבסיס

לתערובת גבינות

לציפוי גנאש

אופן הכנה

  1. מקציפים את חומרי הבצק, מעבירים לתבנית חד פעמית בינונית ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-20 דקות

  2. שופכים מעל כוס נס בלי חלב ולצנן את העוגה (לא חייב)

  3. מכינים את תערובת הגבינות: מערבבים את כל המרכיבים ושופכים על התחתית שהכנו

  4. מעבירים למקרר להתייצבות

  5. מעל ניתן לצפות בגנאש שוקולד לבן/חלב, מרתיחים שמנת מתוקה וממיסים לתוכה 300 גרם שוקולד, מצננים רבע שעה ושופכים על העוגה

  6. מכניסים את העוגה למקפיא ללילה, מוציאים שעה לפני ההגשה