לןגן

מאפה גבינות ותרד

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 17/06/2016 | 15:38
מאפה גבינות ותרד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק (מדוד לפי כוס חד פעמי חם)

למילוי

למריחה

אופן הכנה

  1. במיקסר עם וו לישה מעבדים את חומרי הבצק חוץ מהמלח (מוסיפים בסוף)

  2. מעבדים כ-5 דקות עד שהבצק רך ונעים ומניחים להתפחה כחצי שעה מכוסה בניילון ומגבת

  3. בנתיים מכינים את המילוי: קוצצים את התרד החלוט, מעבירים לקערה זכוכית ומוסיפים את שאר חומרי המילוי

  4. מחלקים את הבצק לכדורים, פותחים כל כדור, ממלאים וסוגרים

  5. מורחים בביצה ושומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה