קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
במיקסר עם וו לישה מעבדים את חומרי הבצק חוץ מהמלח (מוסיפים בסוף)
מעבדים כ-5 דקות עד שהבצק רך ונעים ומניחים להתפחה כחצי שעה מכוסה בניילון ומגבת
בנתיים מכינים את המילוי: קוצצים את התרד החלוט, מעבירים לקערה זכוכית ומוסיפים את שאר חומרי המילוי
מחלקים את הבצק לכדורים, פותחים כל כדור, ממלאים וסוגרים
מורחים בביצה ושומשום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה