לןגן

סינרול שמרים

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 17/06/2016 | 13:30
סינרול שמרים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למריחה

למריחה לפני אפייה

לסירופ

אופן הכנה

  1. מעבדים את החומרים לבצק, מכסים ומתפיחים כשעה

  2. לאחר ההתפחה מחלקים ל-2 כדורים, ממיסים 80 גרם חמאה, פותחים כל כדור, למרוח בנדיבוד את החמאה עם כחצי כוס סוכר חום ו-2 כפיות קינמון

  3. מגלגלים לרולדה ולחתוך לעובי של אצבע

  4. מתפיחים שוב כשעה, מורחים ביצה טרופה ומעט סוכר חום ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות בטורבו

  5. מרתיחים כוס סוכר עם כפית לימון ושופכים על הסנרולים

  6. אפשרי לקחת מעט אבקת סוכר ומעט חלב ולשפוך